Tractor.BG - Порталът за селскостопанска техника
technom1

ИНТЕРАГРИ България - За нас

ИНТЕРАГРИ България АД е основана през 2013 година. Компанията вижда своята мисия в превръщането на земеделието в България в модерен и проспериращ отрасъл. Нашата цел е да предлагаме на българските фермери качествена и високотехнологична техника, която да направи отрасъла печеливш и рентабилен.

 

ИНТЕРАГРИ България АД е единственият официален вносител и представител на марката NEW HOLLAND за територията на България. Фирмата разполага с търговски представители във всички райони на страната. На разположение на нашите клиенти са 12 търговско-сервизни комплекси в София, Враца, Плевен, Русе, Добрич, Бургас, Харманли, Пловдив (Граф Игнатиево), Стара Загора, Благоевград, Дулово, Велико Търново (с.Ясен).

 

ИНТЕРАГРИ България се стреми към изграждане на дългосрочни партньорски взаимоотношения със своите клиенти и партньори, като предлага комплексни решения за земеделието и високо квалифицирано обслужване. 

 

 

Освен лидера в самоходната земеделска техника NEW HOLLAND, ИНТЕРАГРИ България е единствен официален вносител и на следните световни марки:

 

GREGOIRE BESSON - почвообработваща техника с повече от 120 години опит и световно признание. ИНТЕРАГРИ България е официален представител на френската марка и предлага пълен набор от плугове, култиватори, дискови брани и др.

 

KINZE - вече 50 години марката е безапелационен лидер и специалист при пролетните сеялки. Изключително специализираната марка, създадена от фермери за фермери, KINZE предлага различни типове сеялки, за различни стопанства, които осигуряват 96 - 98 % точност на сеитбата при скорост над 10 км./ч.

 

AGROJET - пълна гама високопроизводителни и прецизни италиански пръскачки. Фирмата е специализирана в производството на различни типове самоходни и прикачни пръскачки, с различно оборудване и спецификации, за да задоволят специфичните нужди на всяко стопанство.

 

Освен тези марки, ИНТЕРАГРИ България предлага на своите клиенти и пълна гама от продукти на реномирани производители, като KERNER - техника за почвообработка и сеитба, RAUCH - тороразпръсквачки, SOLA - сеялки, ремаркета PLEGEMATICHAWE и FARMTECH, системи за напояване IRRIMEC, и др.