Tractor.BG - Порталът за селскостопанска техника
technom1

ИНТЕРАГРИ България - Сервиз и резервни части

Оригинални резервни части: надежден партньор във вашия успех!!!

 

Оригиналните резервни части NEW HOLLAND са единствените, които напълно отговарят на изискванията за качество – толкова важни за оптималната и икономична работа на Вашата NEW HOLLAND машина. Това е така, защото инженерите проектирали тези части и контролират производствените параметри са същите хора, отговорни за развитието на нашите продукти. Те знаят точно от какво се нуждае вашата машина.

 

Ние в ИНТЕРАГРИ България също знаем колко важна е навременната доставка на резервни части, когато тя се наложи докато машината е на полето. Спирането на работата за броени часове може да коства много. За това ние създадохме система за приемане, обработка и изпращане на заявките за резервни части, която пести време и средства.

 

CSPS (Common Spare Parts Service) е оптимизирана да получава и организира изпращането на резервни части така, че най-късно до 24 часа след подаване на заявката, тя да бъде на разположение на клиента. При това той не трябва да заплаща никакви допълнителни разходи за експресната доставка. Не само бързо, но и изгодно, нали?

 

ОРИГИНАЛНИ РЕЗЕРВНИ ЧАСТИ от ИНТЕРАГРИ България: НАДЕЖДЕН ПАРТНЬОР ВЪВ ВАШИЯ УСПЕХ!

 

Оригиналните резервни части NEW HOLLAND са единствените, които напълно отговарят на изискванията за качество – толкова важни за оптималната и икономична работа на Вашата NEW HOLLAND машина. Това е така, защото инженерите, които проектират оригиналните резервни части и контролират производствените параметри са същите хора, отговорни за развитието на последните иновации на бранда. Те знаят точно от какво се нуждае Вашата машина.